NUK smokk med navn og anatomiske smokker – finn den perfekte smokken hos Navnesmokken

Når man får barn er det mye nytt utstyr som må skaffes og foreldre flest er opptatt av at dette skal være både slitesterkt og av god kvalitet. En smokk er ikke bare en smokk, det er noe personlig for hvert barn som skal bidra til trøst, ro og trygghet. Hos Navnesmokken finner du NUK smokk med navn som gir ditt barns smokk et individuelt preg. Dette er anatomiske smokker tilpasset munnen til barnet med ulike størrelser ut ifra alder. Med andre ord – det du trenger for å finne den perfekte smokken til ditt barn.

Hvorfor velge en NUK smokk med navn?

NUK smokken er til for deg som er opptatt av kvalitet. Med over 50 års erfaring er NUK en pålitelig produsent av barneutstyr og en klar favoritt hos mange familier. Derfor finner du dem også i sortimentet hos Navnesmokken, hvor de gir deg muligheten til å sette et personlig preg på sutter fra flere anerkjente produsenter. Med en NUK smokk med navn kan du bestille unike smokker til dine aller kjæreste. Kanskje er barnet ditt i barnehagealder eller har mange lekekamerater. Da kan det være lurt å kunne skille alle smokkene fra hverandre. En NUK smokk med navn gjør det enklere å sørge for at hvert barn har sin egen smokk. Det blir også lettere å se til at ikke like mange smokker forsvinner. Navnet er gravert inn i smokken og går ikke av i vask, det holder seg tydelig uansett hvor mange ganger smokken trenger å kokes. En NUK smokk med navn er også den perfekte gave til nybakte foreldre. Med barnets eget navn på smokken understrekes det personlige og det individuelle; til glede for både liten og stor.

Anatomiske smokker med fokus på barnets utvikling

Navnesmokken har et bredt utvalg av anatomiske smokker, både fra NUK og andre produsenter. Anatomiske smokker er designet for å gi barnet best mulig komfort og ikke hindre tennenes utvikling. Hvilken form smokken har kan virke som en liten detalj, men det kan faktisk spille en viktig rolle. Anatomiske smokker kjennetegnes ved at de har en vinkel som peker oppover og en flatere underside. Dette er nettopp for å passe på at smokken ikke kommer i veien for små tenner som er i ferd med å vokse ut. Det er også viktig å velge riktig størrelse på smokken, slik at den er riktig for ditt barns alder. Med anatomiske smokker fra Navnesmokken eller en NUK smokk med navn får du ikke bare en komfortabel, men også en unik smokk som passer til nettopp ditt barns behov.