Bedre netter i en bedre seng

Dessverre er det mange mennesker som sover dårlig om natten. Dårlig søvn eller søvnløshet kan føre til alvorlige ettervirkninger neste dag, hvor tretthet og ubehag melder seg så snart man står opp fra sengen.

Derfor er det utrolig viktig at du sover i en seng som fremmer den beste søvnen. Oppdag Bedre Nætters komplette sortiment og finn en god seng, slik at du kan begynne å sove bedre om natten.

Har du vondt i ryggen om morgenen?

Dårlig søvn kan skyldes mange forskjellige ting.

En av de store synderne kan være sengen man sover i. Det er viktig at vår seng støtter kroppen vår optimalt. Hvis man ikke ligger godt, får man en dårligere nattesøvn, og kroppen føles ubehagelig når man våkner om morgenen. Øm rygg, vondt i korsryggen og stiv nakke kan alle være forårsaket av at man ikke sover i en skikkelig seng. Oppdag Bedre Nætters komplette sortiment og finn en seng som oppfyller dine søvnbehov. Invester i en seng som støtter kroppen din og passer til måten du liker å ligge på når du skal sove.

Utforsk Bedre Nætters komplette sortiment av ulike sengtyper

Hvilken seng man sover best i, er en smakssak. Noen sover på siden og foretrekker en myk seng som de kan synke ned i, mens andre sover behagelig på ryggen og ønsker seg en fastere madrass. Noen setter også pris på å ha en forholdsvis høy seng som er lettere å stå opp fra.

Utforsk Bedre Nætters komplette sortiment, der du kan finne sengtyper som rammemadrasser, kontinentalsenger, boxmadrasser, justerbare senger og mer.

Kontinentalsengen er bygget opp av tre lag med madrasser, som gir deg den ekte “prinsessen på erten” opplevelsen. Justerbare senger kan justeres både ved hode- og fotenden, så du kan tilpasse din egen liggende stilling om natten. Hvis du leter etter en mer budsjettvennlig løsning, så er en boxmadras en god idé. Hos Bedre Nætter kan du kjøpe boxmadrasen med eller uten ben.

Finn ditt beste sengematch

Vet du hvordan du sover best om natten? Det kan være vanskelig å vite hvis man ikke har prøvd sengene. På Bedre Nætter kan du taste inn dine opplysninger i deres smarte Sengematch-algoritme, som kan hjelpe deg på vei. Algoritmen tar hensyn til din vekt, høyde, foretrukne sovestilling, kroppsform og også ditt budsjett. Basert på dine opplysninger vil algoritmen fortelle deg hvilken seng som er ditt beste match. Så utforsk Bedre Nætters komplette sortiment på deres side.