Vittsjø ikea

VITTSJÖ hyller og konsollbord – IKEA

VITTSJÖ hyller og konsollbord – IKEA

Treff på 21 produkter · VITTSJÖ Hylle, 51×175 cm · VITTSJÖ Hylle, 100×93 cm · VITTSJÖ Hylle, 100×175 cm · VITTSJÖ Settbord, sett med 2 stk., 90×50 cm · VITTSJÖ …

VITTSJÖ-serien, moderne hyller og konsollbord i glass og metall

VITTSJÖ Hylle, brunsvart/glass, 100×175 cm – IKEA

VITTSJÖ Hylle, brunsvart/glass, 100×175 cm Det enkle designet og glasshyllene gjør at tingene du er glad i synes godt. Topp- og bunnplatene er brunsvarte på den ene siden og svarte på den andre, slik at du kan velge uttrykket som passer deg. Justerbare ben, står stødig også på ujevne gulv.

VITTSJÖ Hylle, brunsvart/glass, 100×93 cm – IKEA

VITTSJÖ Hylle, brunsvart/glass, 100×93 cm Det enkle designet og glasshyllene gjør at tingene du er glad i synes godt. Topp- og bunnplatene er brunsvarte på den ene siden og svarte på den andre, slik at du kan velge uttrykket som passer deg. Justerbare ben, står stødig også på ujevne gulv.

VITTSJÖ Hylle, brunsvart/glass, 51×175 cm – IKEA

VITTSJÖ Hylle, brunsvart/glass, 51×175 cm Det enkle designet og glasshyllene gjør at tingene du er glad i synes godt. Topp- og bunnplatene er brunsvarte på den ene siden og svarte på den andre, slik at du kan velge uttrykket som passer deg. Justerbare ben, står stødig også på ujevne gulv.

VITTSJÖ Settbord, sett med 2 stk., brunsvart/glass, … – IKEA

VITTSJÖ Settbord, sett med 2 stk., brunsvart, glass, 90×50 cm – IKEA

VITTSJÖ Settbord, sett med 2 stk., brunsvart, glass, 90×50 cm. Bordplater i herdet glass er flekkavvisende og lette å rengjøre.

VITTSJÖ TV-benk, brunsvart/glass, 100x36x53 cm – IKEA

VITTSJÖ TV-benk, brunsvart/glass, 100x36x53 cm En TV-benk uten dikkedarer som kan romme både TV-en og alt tilbehøret. Den midterste hylla i herdet glass gir benken et lett og luftig uttrykk. Herdet glass og metall er slitesterke materialer som gir en åpen, luftig følelse.

VITTSJÖ Oppbevaring, brunsvart/glass, 151x36x175 cm

VITTSJÖ Oppbevaring, brunsvart/glass, 151x36x175 cm – IKEA

VITTSJÖ Oppbevaring, brunsvart/glass, 151x36x175 cm Her kan du lagre mye og fortsatt nyte en åpen og luftig følelse. Topp- og bunnplatene er brunsvarte på den ene siden og svarte på den andre, slik at du kan velge uttrykket som passer deg. Justerbare ben, står stødig også på ujevne gulv.

VITTSJÖ Bord, brunsvart/glass, 75 cm – IKEA

VITTSJÖ Bord, brunsvart/glass, 75 cm Det enkle designet på dette sofabordet gir et åpent og luftig uttrykk. Slitesterke og ærlige materialer gjør det også enkelt å leve med – og du vil alltid ha ekstra oppbevaringsplass på hylla. Bordplata i herdet glass er flekkavvisende og lett å rengjøre.

VITTSJÖ Laptopbord, hvit, glass, 100×36 cm – IKEA

VITTSJÖ Laptopbord, hvit, glass, 100×36 cm. Bord med arbeidsflate og oppbevaring til laptop gjør trange steder om til praktiske arbeidsplasser. Laget av herdet glass og metall.

Keywords: vittsjø ikea, ikea vittsjø, ikea vittsjø hylle, vittsjo ikea, vittsjø hylle ikea, ikea vittsjo