Saueskinn ikea

Saueskinn og kuskinn – IKEA

Saueskinn og kuskinn – IKEA

På IKEA finner du rimelige og flotte saueskinn og kuskinn. Saueskinnene våre passer inn på hytta såvel som i godstolen hjemme. Se alle saueskinn og kuskinn på ikea.no.

ULLERSLEV Saueskinn, offwhite, 85 cm – IKEA

ULLERSLEV Saueskinn, offwhite, 85 cm Legg det på gulvet og la tærne synke ned! Du kan også legge det over lenestolen eller senga, eller ha det på en benk. Dette kjempemyke saueskinnet gir kos og komfort hvor du måtte ønske. Godt og mykt for føttene og deilig og kos å sitte på.

ULLERSLEV Saueskinn, lys grå, 85 cm – IKEA

ULLERSLEV Saueskinn, lys grå, 85 cm Legg det på gulvet og la tærne synke ned! Du kan også legge det over lenestolen eller senga, eller ha det på en benk. Dette kjempemyke saueskinnet gir kos og komfort hvor du måtte ønske. Godt og mykt for føttene og deilig og kos å sitte på.

ULLERSLEV Saueskinn, mørk grønn, 85 cm – IKEA

ULLERSLEV Saueskinn, mørk grønn, 85 cm Legg det på gulvet og la tærne synke ned! Du kan også legge det over lenestolen eller senga, eller ha det på en benk. Dette kjempemyke saueskinnet gir kos og komfort hvor du måtte ønske. Godt og mykt for føttene og deilig og kos å sitte på.

ULLERSLEV Saueskinn, lys brun, 85 cm – IKEA

ULLERSLEV Saueskinn, lys brun, 85 cm Legg det på gulvet og la tærne synke ned! Du kan også legge det over lenestolen eller senga, eller ha det på en benk. Dette kjempemyke saueskinnet gir kos og komfort hvor du måtte ønske. Godt og mykt for føttene og deilig og kos å sitte på.

FÅRDRUP Teppe, grå, 60×100 cm – IKEA

FÅRDRUP Teppe, grå – IKEA

FÅRDRUP Teppe, grå. Supermykt, varmt og koselig enten du bruker det som et gulvteppe, draperer det over lenestolen eller bruker det til å gjøre benken mer behagelig. Ser ut og føles som saueskinn, men lagd av lettstelt syntetisk fiber.

STEIVOR Stolpute i saueskinn, offwhite, 35 cm – IKEA

STEIVOR Stolpute i saueskinn, offwhite – IKEA

STEIVOR Stolpute i saueskinn, offwhite. Gjør setet mykt umiddelbart! Takket være de naturlige egenskapene til ull, holder STEIVOR stolputer seg kjølige og tørre om sommeren og varme om vinteren. En stol laget for de lange middagene med familie og venner.

STEIVOR Stolpute i saueskinn, grå, 35 cm – IKEA

STEIVOR Stolpute i saueskinn, grå – IKEA

STEIVOR Stolpute i saueskinn, grå. Gjør setet mykt umiddelbart! Takket være de naturlige egenskapene til ull, holder STEIVOR stolputer seg kjølige og tørre om sommeren og varme om vinteren. En stol laget for de lange middagene med familie og venner.

LUDDE Saueskinn – hvit (83235110) – IKEA Fans Club

Keywords: saueskinn ikea, ludde ikea, ikea ludde