Rundt speil ikea

Runde speil – IKEA

Runde speil – IKEA

Et rundt speil tar seg godt ut i et hvilket som helst rom. Runde speil kan bidra til å myke opp innredningen, og riktig plassert kan speilet få rommet til å …

Runde speil

LINDBYN Speil, svart, 110 cm – IKEA

Og henger du opp flere små speil, vil du se at de kan få rommet til å virke større og lysere. Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og …

LINDBYN Speil, svart, 110 cm. Dekket med en sikkerhetsfilm som reduserer risikoen for skader hvis glasset knuses. Passer overalt hjemme og er også testet og godkjent for bruk i bad.

Speil – Stort utvalg av store speil, små speil og runde speil

Speil – Stort utvalg av store speil, små speil og runde speil – IKEA

Hos IKEA finner du speil i alle størrelser, farger og fasonger. Sjekk ut våre speil til vegg, sølvspeil, speil uten ramme og mange andre typer speil på IKEA.no.

SKEJSEL Speil med integrert belysning, rundt dimbar – IKEA

SKEJSEL Speil med integrert belysning, rundt dimbar Belysningen kan dimmes på 3 nivåer med en berøringssensor, slik at du enkelt kan tilpasse belysningen etter behovet ditt. Speilet leveres forseglet med sikkerhetsfilm på baksiden, noe som reduserer faren for skader dersom speilet knuses.

LINDBYN Speil, svart, 80 cm – IKEA

LINDBYN Speil, svart, 80 cm. Dekket med en sikkerhetsfilm som reduserer risikoen for skader hvis glasset knuses. Passer overalt hjemme og er også testet og godkjent for bruk i bad.

LINDBYN Speil, hvit, 110 cm – IKEA

LINDBYN Speil, hvit, 110 cm Ved å dekorere med speil gir du rommet en dybde og mer liv. Det runde LINDBYN speilet har et mykt utseende, og den hvite ramma og det pene designet gir en elegant følelse. Passer overalt hjemme og er også testet og godkjent for bruk i bad.

STOCKHOLM Speil, valnøttfiner, 80 cm – IKEA

STOCKHOLM Speil, valnøttfiner, 80 cm. Strømlinjeformen og valnøttfineren gir hvert speil sin unike karakter. Rammen er bredere under speilet og danner en liten hylle som du kan legge mobiltelefon eller lommebok på.

LINDBYN Speil, hvit, 80 cm – IKEA

LINDBYN Speil, hvit, 80 cm Ved å dekorere med speil gir du rommet en dybde og mer liv. Det runde LINDBYN speilet har et mykt utseende, og den hvite ramma og det pene designet gir en elegant følelse. Passer overalt hjemme og er også testet og godkjent for bruk i bad.

Veggspeil – IKEA

Veggspeil – IKEA

Veggspeil

Keywords: rundt speil ikea, ikea speil rundt