Plastplater obs bygg

Trapesplater | Obsbygg.no

Trapesplater passer perfekt som tak til bod eller terrasse. Bli kjent med vårt store utvalg av trapesplater hos Obs BYGG her.

ProLite opal terrassetakplate | Obsbygg.no

ProLite terrassetakplate er en trapesformet plate som er enkel å legge med overlapp. Platen er produsert i pvc og har høy bruddstyrke. Farge: Perlehvit.

ProLite terrassetakplate er en trapesformet plate som er enkel å legge med overlapp. Platen er produsert i pvc og har høy bruddstyrke. Farge: Perlehvit

Plexiglass 3 mm | Obsbygg.no

Akrylplast er fargeløs, transparent og har overflateglans. Siden materialet er svært motstandsdyktig mot sol, vær og vind, er det ideelt å bruke ute og inne.

Plexiglassplatene er glassklare og har overflateglans. Ideell som materiale til innredning, møbel, avskjerming, værbeskyttelse eller som et slagfast alternativ til glass.

Bygningsplater | Obsbygg.no

Hos Obs BYGG finner du bygningsplater til de fleste prosjekter. Bli kjent med vårt store utvalg og finn bygningsplater her.

Plastmo GlasLite plate til 179,- fra Obsbygg – Allebyggpriser.no

Plastmo GlasLite plate til 179,- fra Obsbygg | Allebyggpriser.no

Se priser på Plastmo GlasLite plate til 179,- fra Obsbygg og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer …

Se priser på Plastmo GlasLite plate til 179,- fra Obsbygg og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

Plastplater til landbruk

Plastplater til landbruk – Sørbøen Bygg & Landbruk

Vi er opptatt av bærekraftig produksjon, og platene er laget av resirkulert plast. I 2020 bidrog Sørbøen Bygg & Landbruk til gjenbruk av over 160 tonn plast!

Plastplater til fjøs og landbruk. Kompakte plastplater som er solide og holdbare. Tåler alt av slag, spark og kjemikalier.

Best pris på Takplate plast 5000x1260mm sotet – plankepriser

Best pris: Takplate plast 5000x1260mm sotet

Spar 27% i den billigste butikken. Takplate plast 5000x1260mm sotet finner du hos Obs BYGG og XL-BYGG. Plankepriser hjelper deg å gjøre gode kjøp.

Plasttak (P-21151) – Byggmax

Plasttak (P-21151) | Byggmax

Husk på at plastplatene skal overlappe hverandre med minst to bølger. … Obs! Du må godkjenne personvernreglene for at vi skal kunne registrere din e-post …

Kjøp Plasttak hos Byggmax. ✓ Kjente varemerker ✓ Prisgaranti ✓ Raske leveranser ✓ Åpent kjøp i 30 dager

4-32mm Polykarbonat plater til drivhus, terasse, bestille etter …

4-32mm Polykarbonat plater til drivhus, terasse, bestille etter mål. | FINN torget

Høy kvalitet polykarbonat plater for tak, drivhus, terasse og andre ting.Polykarbonat laget i EU, høy standard.Tykkelse – 4mm, 6mm, 10mm, 16mm, 20mm, 32mm, …

Høy kvalitet polykarbonat plater for tak, drivhus, terasse og andre ting.Polykarbonat laget i EU, høy standard.Tykkelse – 4mm, 6mm, 10mm, 16mm, 20mm, 32mm, akrylglass, monolitt polykarbonat,Standard størrelsen på platen: 2,1m x 6m, 2,1m x 3m, 1.05M x 1,5 m. Vi kan skjære etter mål..H profilU profilBolterMer informasjon www.norhage.noleveringstid ca 5 dager

Keywords: plastplater obs bygg, polykarbonatplater obs bygg