Musebørste obs bygg

Mus- og rottebørste | Obsbygg.no

Mus- og rottebørsten har i orginal form en diameter på ca. 10 cm. Børsten monteres/festes meget enkelt opp under kledning, hjørnekasser, rundt …

Musebørste og rottebørste PROFF 4 M x 10 cm

Skadedyr | Obsbygg.no

Hos Obs BYGG finner du ulike feller og midler mot uønskede gjester i hagen. Se utvalget av feller og midler mot skadedyr her.

Best pris på BMC Musestopper – Se priser før kjøp i Prisguiden

Musebånd 8×1,25 meter | Obsbygg.no

For liggende- og stående kledning; Av aluzink; Lengder á 1,25 meter; 8 stk. pr. pak. Produktdetaljer. Musebånd for både nybygg og rehabilitering.

Musebånd for både nybygg og rehabilitering.

Slik holder du huset fritt for mus og rotter | Felleskjøpet.no

Slik blir du kvitt skadedyr i huset | Obsbygg.no

Hvis du synes gift og musefeller er brutalt, kan en elektronisk musefelle være løsningen. Den gir musene et elektrisk sjokk som gjør at de dør på noen få …

Skadedyr som mus og rotter trekker inn i varme hus når det blir kaldt ute. Her er gode tips for å beskytte huset ditt mot skadedyr som rotter og mus.

BMC musestopper – løvfanger til 299,- fra Obsbygg

Musebørste og rottebørste PROFF 4 M – Storselger!

SkadedyrButikken selger børster til landets største skadedyr- og saneringsselskap, samt leverer til kjente utsalgssteder som Felleskjøpet og Coop Obs Bygg.

Musebørste og rottebørste PROFF 4 Meter – Storselger! Unik designbeskyttet tetningsbørste som i hovedsak hindrer inntrekk av gnagere opp under kledning og hjørnekasser. Besøk vår nettbutikk for gode priser.

Best pris på BMC Musestopper – Se priser før kjøp i Prisguiden

Priser og lagerstatus · 289. 1 variant. På lager. Obs BYGG logo · 479. 1 variant. Hent i butikk (39). Kun i butikk ; Generelt. Egnet mot. Mus, Rotter ; Egnet mot.

Se beste pris på BMC Musestopper. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Mus, Rotter

Slik holder du huset fritt for mus og rotter | Felleskjøpet.no

Her finner de både mat og beskyttelse i avløpssystemer, parker, søppelhauger, kildesorteringer og kompost. Rotter er dessuten smarte og kan tilpasse seg nye …

Mus og rotter tar også gjerne en tur inn i varmen og kan stelle i stand store problemer. Her får du noen gode råd om hvordan du kan bli kvitt dem.

BMC musestopper – løvfanger til 299,- fra Obsbygg | Allebyggpriser.no

For bruk i takrenner som løvbeskyttelse eller som muse/rottestopper under kledning. Lengde 4 meter. Se mer. Obs BYGG.

Se priser på BMC musestopper – løvfanger til 299,- fra Obsbygg og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

BMC musestopper – løvfanger til 479,- fra Obsbygg | Allebyggpriser.no

For bruk i takrenner som løvbeskyttelse eller som muse/rottestopper under kledning. Lengde 4 meter. Se mer. Obs BYGG.

Se priser på BMC musestopper – løvfanger til 479,- fra Obsbygg og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

Keywords: musebørste obs bygg