Minikjøkken ikea

SUNNERSTA Minikjøkken, 112x56x139 cm – IKEA

SUNNERSTA Minikjøkken, 112x56x139 cm En funksjonell minikjøkkenserie for kokken med lite plass og budsjett – hjemme eller i gjestehuset. Lett å montere, demontere og ta med når du flytter. Oppvaskkum i rustfritt stål, et hygienisk og robust materiale som er enkelt å holde rent.

Modulkjøkken – Fleksible, små kjøkkenløsninger – IKEA

Modulkjøkken – Fleksible, små kjøkkenløsninger – IKEA

Komplett modulkjøkken som inkluderer benkeplate, hyller, skuffer, oppvaskkum, blandebatteri og vannlås. Finn det perfekte hybelkjøkkenet for deg på IKEA.no.

SUNNERSTA minikjøkken er allsidig og rimelig – IKEA

SUNNERSTA minikjøkken er både allsidig og rimelig. Perfekt til hybler og gjestehus, der plassen kan være begrenset. Kjøp på nett eller besøk et av varehusene våre i dag.

Praktisk og kompakt kjøkken – IKEA

Vil du ha et funksjonelt kjøkken som er lett å flytte på? Velg krakker som kan stables for å spare plass, og oppbevaringstavler som du kan ta med deg hvis du flytter. Få flere tips på IKEA.no.

Et ENHET-kjøkken der hver centimeter teller – IKEA

I et veldig lite kjøkken kan det være lurt med fleksible og flerfunksjonelle løsninger. Se hvordan vi har fått det til i dette stilige ENHET-kjøkkenet.

Et smart og minimalistisk minikjøkken – IKEA

Tilpass hjemmet ditt og ta i bruk all plassen du har, selv om rommene dine er små. Mindre plass betyr ikke at det må være fullt av store gjenstander. SUNNERSTA minikjøkken er et innovativt møbelsett med kompakt form og glimrende design som gir deg et lite, men velutstyrt område der du enkelt kan tilberede måltider med massevis av smak og aroma. Dette kjøkkenet er raskt og enkelt å sette sammen og det er enkelt og greit å transportere det fra ett sted til et annet. Kombiner det med en bærbar induksjonstopp og et kjøleskap fra TILLREDA-serien, en IVAR hylleseksjon og ei SKURUP vegglampe, så har du alt du trenger til en god frokost, lunsj eller middag.

KNOXHULT Kjøkken, hvit, 180x61x220 cm – IKEA

KNOXHULT Kjøkken, hvit, 180x61x220 cm Helt riktig hvis du vil ha et lite kjøkken med en innebygd stekeovn/platetopp og all nødvendig grunnleggende oppbevaring. Så raskt og enkelt å kjøpe som det er å begynne å bruke, siden vi har kombinert modulene i en ferdiglaget løsning.

Et praktisk minikjøkken som du kan forme som du vil – IKEA

Få et smart og veldig personlig kjøkken – IKEA

Gå for et tidsriktig minikjøkken som både er lett å montere og har alle funksjoner og den solide kvaliteten du trenger. Avslutt med redskaper og detaljer som er unike for din stil. Les mer her.

Praktisk og kompakt kjøkken – IKEA

KNOXHULT kjøkken har alle funksjonene du trenger, uansett hvor begrenset plassen eller budsjettet ditt er. Besøk IKEA.no for å se alle kjøkkenmøbler og handle.

Keywords: minikjøkken ikea