Linderud Senter: Finn Telia, WB Samson, Butikker og Åpningstider!

Linderud Senter er et populært kjøpesenter som tilbyr et bredt utvalg av butikker og tjenester for besøkende. Enten du trenger å finne Telia-butikken, vil handle hos WB Samson, eller bare ønsker å utforske ulike butikker og deres åpningstider, så er Linderud Senter et flott sted å besøke.

Finn Telia-butikken på Linderud Senter

Telia er en av Norges ledende teleoperatører, og de tilbyr et bredt utvalg av tjenester og produkter innen telekommunikasjon. Hvis du er på utkikk etter Telia-butikken på Linderud Senter, trenger du ikke lete lenge. Butikken er enkel å finne, og du kan enkelt kontakte Telias kundeservice på deres telefonnummer hvis du har spørsmål eller trenger assistanse.

Utforsk WB Samson på Linderud Senter

WB Samson er en populær elektronikkforhandler som tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester. Enten du trenger et nytt TV-apparat, en datamaskin eller et mobiltelefonabonnement, så vil du finne et bredt utvalg hos WB Samson på Linderud Senter. Ta deg tid til å utforske butikken deres og få hjelp av det kunnskapsrike personalet.

Butikker på Linderud Senter

Linderud Senter har et variert utvalg av butikker som dekker nesten alle dine shoppingbehov. Enten du er på jakt etter klær, sko, kosmetikk, matvarer eller til og med spesialforretninger, så vil du finne det du trenger her. Utforsk de ulike butikkene og oppdag nye favoritter.

Åpningstider på Linderud Senter

Linderud Senter har gunstige åpningstider som gjør det enkelt å planlegge shoppingturen. Senteret er åpent fra mandag til fredag fra kl. 10:00 til kl. 21:00, og på lørdager fra kl. 10:00 til kl. 18:00. Søndager er det også mulig å handle, da senteret har åpent fra kl. 12:00 til kl. 18:00. Det kan være verdt å merke seg at noen butikker kan ha avvikende åpningstider, så det er alltid lurt å sjekke på forhånd.

Oppsummering

Linderud Senter er et flott sted å besøke for de som ønsker å finne Telia, WB Samson eller bare ønsker å utforske ulike butikker og deres åpningstider. Med et bredt utvalg av butikker og gunstige åpningstider, er det enkelt å planlegge en vellykket shoppingtur. Ta turen til Linderud Senter og opplev alt det har å tilby!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg finne Telia i Linderud?

Telia-butikken i Linderud ligger på WB Samson, et kjøpesenter i området.

Hva er telefonnummeret til Telias kundeservice?

Du kan kontakte Telia kundeservice på telefonnummeret som er tilgjengelig på deres nettside.

Hva er åpningstidene til Linderud senter?

Linderud senter har vanligvis åpent fra kl. 10:00 til kl. 21:00 på hverdager og litt kortere åpningstider på lørdager og søndager.

Hvilke butikker finnes på Linderud senter?

Linderud senter huser et bredt utvalg av butikker, inkludert motebutikker, dagligvarebutikker, elektronikkbutikker, skjønnhetssalonger og mye mer.

Hvordan kommer jeg til Linderud senter?

Du kan enkelt komme deg til Linderud senter med buss eller bil. Sjekk nettsiden deres for mer informasjon om kollektivtransport og parkeringsmuligheter.

Er det noen begrensninger på åpningstider i helgen på Linderud senter?

Ja, Linderud senter har litt kortere åpningstider på lørdager og søndager. Sjekk deres nettside for nøyaktige åpningstider.

Kan jeg handle på Linderud senter på søndager?

Ja, Linderud senter har åpent på søndager, men med litt kortere åpningstider sammenlignet med hverdager.

Hvor finner jeg mer informasjon om butikkene på Linderud senter?

Du kan finne mer informasjon om butikkene på Linderud senter ved å besøke deres nettside eller ved å kontakte senterets informasjonsskranke.

Er det et bredt utvalg av restauranter på Linderud senter?

Ja, Linderud senter har flere restauranter og spisesteder som tilbyr et bredt utvalg av mat.

Er det gratis parkering på Linderud senter?

Ja, Linderud senter tilbyr gratis parkering for besøkende.

Artiklen Linderud Senter: Finn Telia, WB Samson, Butikker og Åpningstider! har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 36 anmeldelser