Kryssord: En guide til ulike beholdere, kasser, esker og mye mer!

Med kryssord kan du utfordre hjernen din, utvide ordforrådet ditt og ha det gøy samtidig. En av de mest spennende aspektene ved kryssord er å løse ledetråder som refererer til ulike beholdere, kasser, esker og mye mer. Her får du en komplett guide til løsningen på disse kryssordordene!

Beholder kryssord

Leter du etter en løsning på “beholder” i et kryssord? Et mulig svar kan være “kar”, “boks” eller “spann”. Disse ordene beskriver alle forskjellige typer beholdere som kan brukes til å oppbevare ting.

Kiste kryssord

For spørsmål om “kiste” kan du vurdere å fylle inn “koffert”, “skrin” eller “sarkofag”. Disse ordene beskriver ulike typer kister som kan brukes til å oppbevare eller transportere verdifulle gjenstander.

Kasse kryssord

Hvis du trenger hjelp til å løse “kasse” i et kryssord, kan du vurdere svarene “eske”, “koffert” eller “kartong”. Disse ordene beskriver ulike typer bokser eller kasser som brukes til oppbevaring eller transport.

Eske kryssord

For spørsmål om “eske” kan du prøve å fylle inn “kartong”, “boks” eller “koffert”. Disse ordene beskriver ulike typer beholdere som brukes til oppbevaring eller emballering.

Etui kryssord

Leter du etter en løsning på “etui” i et kryssord? Du kan vurdere svarene “futeral”, “skrin” eller “mappe”. Disse ordene beskriver ulike typer cover eller beskyttende bokser for spesielle gjenstander.

Kasse kryssord

Hvis du trenger hjelp til å løse “kasse” i et kryssord, kan du vurdere svarene “eske”, “koffert” eller “kartong”. Disse ordene beskriver ulike typer bokser eller kasser som brukes til oppbevaring eller transport.

Baksnakke kryssord

Når du ser etter en løsning på “baksnakke” i et kryssord, kan du vurdere ordene “rive ned”, “sladre” eller “sverte”. Disse ordene beskriver handlinger som involverer å snakke negativt om noen bak deres rygg.

Beskjed kryssord

For spørsmål om “beskjed” kan du vurdere svarene “melding

Ofte stillede spørgsmål

Hva er en beholder i et kryssord?

En beholder i et kryssord er et ord som beskriver en gjenstand som brukes til å oppbevare noe. Beholder kan være et synonym for ord som boks, kasse eller eske i et kryssord.

Hva er et synonym for beholder i et kryssord?

Et synonym for beholder i et kryssord kan være en boks, kasse eller eske. Det finnes flere ord som kan brukes som synonymer i et kryssord, det er derfor viktig å se etter hvilke bokstaver som passer med de andre ordene i kryssordet.

Hva er en svært beholder?

En svært beholder er en beholder som er stor eller romslig. Svært kan være et nyttig ledetråd for å finne ordet som passer til kryssordet, det indikerer at beholderen er stor eller romslig.

Hva er et synonym for kiste i et kryssord?

Et synonym for kiste i et kryssord kan være en boks, beholder eller skrin. Det finnes flere ord som kan brukes som synonymer i et kryssord, det er derfor viktig å se etter hvilke bokstaver som passer med de andre ordene i kryssordet.

Hvordan kan man klare et kryssord?

For å klare et kryssord kan man bruke ledetråder, anagrammer, og prøve seg frem med ulike kombinasjoner av bokstaver. Det kan også være lurt å se etter ord som passer med allerede løste ord i kryssordet, for å finne riktige bokstaver.

Hva betyr det å jage et kryssord?

Å jage et kryssord betyr å arbeide intensivt for å løse det så raskt som mulig. Mange kryssordentusiaster liker å utfordre seg selv ved å prøve å løse kryssordet på kortest mulig tid.

Hva betyr muligens i et kryssord?

Muligens i et kryssord betyr at ordet som passer kan være usikkert eller usikkert. Når man kommer til et sted i kryssordet hvor man er usikker på riktig ord, kan man bruke ledetråder og andre ord for å prøve å finne den mest sannsynlige løsningen.

Hva er et etui i et kryssord?

Et etui i et kryssord er en liten veske eller beholder som brukes til å oppbevare en gjenstand, som for eksempel et pennetui eller sigarettetui. Etui kan være et nyttig ledetråd for å finne ordet som passer til kryssordet, det beskriver en spesifikk type beholder.

Hva betyr det å baksnakke i et kryssord?

Å baksnakke i et kryssord betyr å snakke negativt eller dårlig om noen bak deres rygg. Baksnakke kan være et nyttig ledetråd for å finne ordet som passer til kryssordet, det beskriver en handling av negativ kommunikasjon.

Hva er en balje i et kryssord?

En balje i et kryssord er en stor eller dyp beholder, ofte brukt til å bade barn eller vaske klær. Balje kan være et nyttig ledetråd for å finne ordet som passer til kryssordet, det beskriver en spesifikk type stor beholder.

Artiklen Kryssord: En guide til ulike beholdere, kasser, esker og mye mer! har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 7 anmeldelser