Kiwi Bursdagsklubb: Lag muffins og lek med plastikkdyr

Kiwi Bursdagsklubb er en morsom og spennende aktivitet for barn i alle aldre. Barna kan lære å bake muffins og samtidig ha det gøy med plastikkdyr.

Muffins-oppskrift fra Kiwi

En av aktivitetene til Kiwi Bursdagsklubb er å lage muffins. Her er en enkel oppskrift du kan følge:

 1. Ingredienser:
  • 200 g smør
  • 200 g sukker
  • 4 egg
  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 dl melk
  • 1 ts vaniljesukker
 2. Fremgangsmåte:
  • Forvarm ovnen til 180°C.
  • Pisk smør og sukker sammen til det blir lyst og luftig.
  • Tilsett ett egg om gangen og pisk godt mellom hvert egg.
  • Sikt mel, bakepulver og vaniljesukker i en annen bolle.
  • Bland melke og mel-blandingen vekselvis inn i smør-blandingen, og rør godt til en jevn røre.
  • Fordel røren i muffinsformer ca. 2/3 fulle.
  • Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 15-20 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
  • Avkjøl muffinsene på rist.

Lek med plastikkdyr

I tillegg til baking kan barna også leke med plastikkdyr. Plastikkdyr kan være både morsomme og lærerike leketøy for barna. Barna kan bruke fantasien sin til å lage historier og leke med dyrene.

Kiwi Bursdagsklubb tilbyr også ulike aktiviteter basert på temaene til plastikkdyrene. Dette kan inkludere å lage et lite skuespill eller en dukketeaterforestilling med barna. Barna kan kle seg ut og gi dyrene stemmer og personligheter.

“Leken med plastikkdyr er en flott måte for barna å utvikle kreativitet, fantasi og kommunikasjonsevner.”

Plastikkdyrene kan også brukes som en del av matematikkundervisningen ved å lære barna om tall, telling og sammenligning. Barna kan sortere dyrene etter farge og størrelse, telle dem og utforske forskjellige matematiske konsepter.

Oppsummering

Kiwi Bursdagsklubb er et flott tilbud for barna å lære å bake muffins og ha det gøy med plastikkdyr. Med en enkel muffinsoppskrift og plastikkdyrene som leketøy kan barna nyte både matlaging og lek. Aktiviteten bidrar til å utvikle barnas kreativitet, fantasi og kommunikasjonsevner.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Kiwi Bursdagsklubb?

Kiwi Bursdagsklubb er et lojalitetsprogram i Kiwi hvor barn kan feire bursdagen sin med en gratis bursdagspakke. Les videre for å finne ut mer om Kiwi Bursdagsklubb og hvordan du kan melde deg på.

Hva er inkludert i Kiwi Bursdagspakken?

Kiwi Bursdagspakken inneholder forskjellige bursdagsaktiviteter og overraskelser som passer for barn i alderen 3-10 år. Finn ut hvilke spennende ting som er i Kiwi Bursdagspakken.

Hvordan melder jeg meg på Kiwi Bursdagsklubb?

For å melde deg på Kiwi Bursdagsklubb, kan du besøke nettstedet deres og registrere deg som medlem. Les videre for å få enkle trinnene for å bli med i Kiwi Bursdagsklubb.

Hvor kan jeg kjøpe muffins hos Kiwi?

Du kan kjøpe muffins hos Kiwi i bakeriavdelingen. Utforsk utvalget av deilige muffins du kan finne hos Kiwi.

Har Kiwi et utvalg av plastikkdyr?

Ja, Kiwi har et utvalg av plastikkdyr som du kan kjøpe for å leke med eller samle på. Oppdag det spennende utvalget av plastikkdyr hos Kiwi.

Finnes det spesielle bursdagsprodukter hos Kiwi?

Ja, Kiwi tilbyr et utvalg av spesielle bursdagsprodukter som ballonger, kakeformer og festutstyr. Les videre for å se hvilke bursdagsprodukter du kan få tak i hos Kiwi.

Hvordan kan jeg lage muffins med Kiwi-produkter?

Du kan lage muffins med Kiwi-produkter ved å følge en enkel oppskrift på nettstedet deres eller ved å bruke Kiwi-produkter i oppskriften din. Få inspirasjon og tips til å lage deilige muffins med Kiwi-produkter.

Kan jeg bestille bursdagspakken på nettet hos Kiwi?

Dessverre, Kiwi Bursdagspakken kan bare hentes i butikk. Finn ut hvilken Kiwi-butikk i nærheten av deg som tilbyr bursdagspakken.

Hva er fordelene med å være medlem av Kiwi Bursdagsklubb?

Som medlem av Kiwi Bursdagsklubb får barnet ditt en spesiell gave på bursdagen sin, tilgang til eksklusive arrangementer og spesialtilbud. Oppdag alle fordelene med å være medlem av Kiwi Bursdagsklubb.

Kan jeg få tips til bursdagsfeiring hos Kiwi?

Ja, Kiwi deler tips og ideer til bursdagsfeiring på nettstedet deres. Les videre for å få inspirasjon til hvordan du kan lage en minneverdig bursdagsfest med Kiwi.

Artiklen Kiwi Bursdagsklubb: Lag muffins og lek med plastikkdyr har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 30 anmeldelser