Ikea tallerken

Tallerken – Kjøp tallerkener online – IKEA

Tallerken – Kjøp tallerkener online – IKEA

Ta en titt innom ikea.no for å se vårt store og flotte utvalg rimelige tallerkener. Vi har tallerkener i forskjellige materialer, former og farger.

IKEA 365+ Tallerken, hvit, 27 cm

IKEA 365+ Tallerken, hvit – IKEA

IKEA 365+ Tallerken, hvit. IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller pyntet til fest med farger og tilbehør. Det er laget av feltspatporselen og kommer til å holde seg flott år etter år.

OFTAST Tallerken, hvit – IKEA

OFTAST Tallerken, hvit. Dette serviset har det samme utseendet og uttrykket som benporselen, men er laget av herdet glass. Dette betyr at vi kan senke prisen og du kan få et elegant og skinnende produkt til en lavere pris.

BACKIG Tallerken, svart, 25×25 cm – IKEA

BACKIG Tallerken, svart – IKEA

BACKIG Tallerken, svart. Maten ser alltid delikat ut når den serveres på dette svarte, blanke serviset. BACKIG-serien ser ut som steintøy, men det er laget av herdet glass som gjør at det ikke skaller av så lett.

IKEA 365+ Tallerken, hvit, 20 cm

IKEA 365+ Tallerken, hvit, 20 cm – IKEA

IKEA 365+ Tallerken, hvit, 20 cm. IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller pyntet til fest med farger og tilbehør. Det er laget av feltspatporselen og kommer til å holde seg flott år etter år.

VÄRDERA Tallerken, hvit, 31×26 cm – IKEA

VÄRDERA Tallerken, hvit, 31×26 cm Den rektangulære VÄRDERA-tallerkenen er laget av slitesterkt feltspatporselen. Og hvis det skulle skje et uhell, kan du supplere med det du trenger siden hver del selges separat. Laget av feltspatporselen, som gjør at tallerkenen tåler støt og dermed varer lenge.

KALAS Tallerken, flere farger – IKEA

KALAS Tallerken, flere farger Lyse og glade farger, så kan alle velge sin favoritt. Plasten knekker ikke, og den er ufarlig – ingen tilsetningsstoffer. Et bærekraftig alternativ til engangsservise, siden det kan brukes om igjen. Høye kanter sørger for at maten holder seg på tallerkenen.

FÄRGKLAR Tallerken, matt grønn, 26 cm – IKEA

FÄRGKLAR Tallerken, matt grønn, 26 cm Din perfekte start på mange slags måltider! FÄRGKLAR tallerken har enkelt design og danner et fint grunnlag du kan matche med andre serviser. Velg en mattglasert og rustikk overflate eller en blank og moderne.

FÄRGKLAR Tallerken, blank beige, 26 cm – IKEA

FÄRGKLAR Tallerken, blank beige, 26 cm Din perfekte start på mange slags måltider! FÄRGKLAR tallerken har enkelt design og danner et fint grunnlag du kan matche med andre serviser. Velg en mattglasert og rustikk overflate eller en blank og moderne.

Keywords: ikea tallerken, tallerken ikea, ikea tallrika, papptallerken ikea, tallerkner ikea, svarte tallerkener ikea