Ikea sittepute

Stolputer – IKEA

Stolputer – IKEA

Treff på 44 produkter · JUSTINA Stolpute, 42/35x40x4 cm · BERTIL Stolpute, 33 cm · MALINDA Stolpute, 40/35x38x7 cm · STAMFLY Stolpute, 36 cm · STEIVOR Stolpute i …

Stolputer

Puter til utemøbler – IKEA

Puter til utemøbler – IKEA

Gjør uteplassen deilig og behagelig med sitteputer og ryggputer til utendørs bruk. Velg mellom pute til solseng, tykk sittepute til loungmøbler og stolpute til …

Gå sommeren i møte med puter til hagemøblene. Puter til solseng, hagestol eller loungemøbler. Gjør uteplassen myk og behagelig med hageputer fra IKEA.

Hageputer og uteputer – IKEA

Hageputer og uteputer – IKEA

Med hageputer i forskjellige størrelser og farger får du en fin og koselig uteplass. Skap stemingen ute med puter og pynt. Finn utendørsputer på IKEA.

JUSTINA Stolpute, natur, 35/42x40x4.0 cm – IKEA

JUSTINA Stolpute, natur, 35/42x40x4.0 cm. Denne stolputa er laget for lange, nydelige middager.

BERTIL Stolpute, grå – IKEA

BERTIL Stolpute, grå. Mange av kundene våre elsker dette sitteunderlaget. Ikke så rart siden det er mykt og godt og passer på mange ulike stolseter.

BÄNKKAMRAT Pute til benk, prikker, 90x50x3 cm – IKEA

BÄNKKAMRAT Pute til benk, prikker, 90x50x3 cm Denne myke puta kan omgjøre en hvilken som helst hard overflate til en komfortabel sitteplass. Og du trenger ikke være redd for klissete fingre og skitne føtter – trekket er avtagbart og kan maskinvaskes.

FRÖSÖN/DUVHOLMEN Setepute, utendørs, mørk grå …

FRÖSÖN/DUVHOLMEN Setepute, utendørs, mørk grå, 62×62 cm – IKEA

FRÖSÖN/DUVHOLMEN Setepute, utendørs, mørk grå, 62×62 cm Ekstra trekk gjør det lett å fornye utemøblene når du vil. Disse er laget av resirkulerte plastflasker og farget på en mer bærekraftig måte, slik at de holder seg fine over lengre tid i sola.

STAMFLY Stolpute, Grann gyllenbrun, 36 cm – IKEA

STAMFLY Stolpute, Grann gyllenbrun, 36 cm Når alt du ønsker er en myk landing. Den runde formen passer på de fleste seter, og de gir et ekstra lag komfort og stil i gyllenbrunt skinn som bare blir vakrere med årene etter som det får mer patina over tid. Undersiden holder stolputa på plass.

Puter – IKEA

Puter – IKEA

Puter

Keywords: ikea sittepute