Ikea palme

YUCCA ELEPHANTIPES Potteplante, Palmelilje, 2 stammer

YUCCA ELEPHANTIPES Potteplante, Palmelilje, 2 stammer – IKEA

Planter er med på å gjøre et hus til et hjem, om du nå liker fjærlette bregner, snurrige sukkulenter eller noe midt i mellom. Også uteplanter kan bidra til …

YUCCA ELEPHANTIPES Potteplante, Palmelilje, 2 stammer. Visste du at planter kan gi deg økt velvære og få hjemmet til å føles fylt av liv? Denne lettstelte planten tåler tørre omgivelser, så den passer perfekt når du gjerne vil nyte synet av litt grønt på kontoret.

Planter – IKEA

Planter – IKEA

Se, så vakre disse plantene er! Og siden er de kunstige, er de også lettstelte. Miks og match ulike typer kunstige planter og frisk opp hjemme med frodig grønt …

Planter

CHAMAEDOREA ELEGANS Potteplante, Bergpalme – IKEA

En mann holder opp sin grønne plante. Live fra IKEA: Innred med grønne planter – skap din egen oase. Gikk du glipp av vår livesending kan …

CHAMAEDOREA ELEGANS Potteplante, Bergpalme. Planter kan gi deg økt velvære og få hjemmet til å føles mer fylt av liv. Denne planten er lett å stelle og passer godt i kontorer der den fungerer som luftfukter og bidrar til et mer kreativt og avslappet arbeidsmiljø.

Planter og blomster – IKEA

Planter og blomster – IKEA

Denne planten fungerer som en luftfukter, og passer godt i kontorer eller hjem med tørr luft. På grunn av formen på bladene kalles den for sommerfuglpalme …

Planter og blomster

DYPSIS LUTESCENS Potteplante, Arekapalme, 24 cm

DYPSIS LUTESCENS Potteplante, Arekapalme, 24 cm – IKEA

DYPSIS LUTESCENS Potteplante, Arekapalme, 24 cm Denne planten fungerer som en luftfukter, og passer godt i kontorer eller hjem med tørr luft. På grunn av formen på bladene kalles den for sommerfuglpalme og den kan gi økt velvære og få rommet til å føles fylt av liv.

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute palme, 15 cm – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute palme, 15 cm FEJKA kunstige planter krever ikke grønne fingre. Perfekt når du har bedre ting å gjøre enn å vanne planter og feie opp døde blader. Du kommer til å lure alle, fordi de ser så livfulle ut.

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute/Kentiapalme, 15 cm

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute/Kentiapalme, 15 cm – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute/Kentiapalme, 15 cm Kunstig plante som ser ekte ut og holder seg frisk år etter år. Perfekt dersom du ikke kan ha levende planter, men fremdeles ønsker å nyte naturens skjønnhet.

Planter, blomsterpotter og pidestaller – IKEA

Stort utvalg av planter, blomsterpotter og pidestaller til lav pris – IKEA

Her finner du grønne planter for inne og utebruk, dekorative blomsterpotter og pidestaller for å vise frem plantene dine. Vi har også kunstige planter som varer året rundt.

DYPSIS LUTESCENS Potteplante, Arekapalme, 27 cm – IKEA

DYPSIS LUTESCENS Potteplante, Arekapalme, 27 cm Denne planten fungerer som en luftfukter, og passer godt i kontorer eller hjem med tørr luft. På grunn av formen på bladene kalles den for sommerfuglpalme og den kan gi økt velvære og få rommet til å føles fylt av liv.

Keywords: ikea palme