Ikea morgenkåpe

Badekåpe og tøfler – for en deilig start på morgenen – IKEA

Badekåpe og tøfler – for en deilig start på morgenen – IKEA

Vask bort hverdagsstresset med en avslappende dusj eller et deilig varmt bad, og sleng på deg ei badekåpe og et par myke tøfler.

Start dagen i en myk og deilig morgenkåpe, og unngå å bli kald på føttene med tøfler. Se morgenkåpene og tøflene våre på IKEA.no.

ROCKÅN Badekåpe, hvit, L/xl – IKEA

SALVIKEN Badehåndkle · ROCKÅN Badekåpe · BASTSJÖN Dusjforheng · FLÅDIS Kurv · TÅSJÖN Tøfler · VILTO Krakk.

ROCKÅN Badekåpe, hvit, L/xl. Komfortabel passform for de lange, late morgenene hjemme, med myk frotté på begge sider, regulerbare beltehemper, praktiske sidelommer og ermer som det er lett å bevege seg i.

BJÄLVEN Badekåpe, beige, S/M – IKEA

BJÄLVEN Badekåpe, beige, S/M Når du skal slappe av, vil denne badekåpa med vaffeltekstur få deg i spahumør. Den myke og absorberende blandinga av bomull og viskose er lett og kan brukes med lite eller mye klær under.

ROCKÅN Badekåpe, grå, S/m – IKEA

ROCKÅN Badekåpe, grå, S/m. Komfortabel passform for de lange, late morgenene hjemme, med myk frotté på begge sider, regulerbare beltehemper, praktiske sidelommer og ermer som det er lett å bevege seg i.

RASTÄLVEN Badekåpe, mørk grå, L/XL – IKEA

RASTÄLVEN Badekåpe, mørk grå, L/XL En kopp te, ei god bok eller en spennende serie – alt du trenger er en myk og deilig badekåpe for å gjøre det komplett. Enten du skal slappe av eller ønsker en behagelig start på dagen, kan du unne deg selv litt komfort!

ROCKÅN Badekåpe, hvit, S/m – IKEA

ROCKÅN Badekåpe, hvit, S/m. Komfortabel passform for de lange, late morgenene hjemme, med myk frotté på begge sider, regulerbare beltehemper, praktiske sidelommer og ermer som det er lett å bevege seg i.

BJÄLVEN Badekåpe, beige, L/XL – IKEA

BJÄLVEN Badekåpe, beige, L/XL Når du skal slappe av, vil denne badekåpa med vaffeltekstur få deg i spahumør. Den myke og absorberende blandinga av bomull og viskose er lett og kan brukes med lite eller mye klær under.

ROCKÅN Badekåpe, grå, L/xl – IKEA

ROCKÅN Badekåpe, grå, L/xl. Komfortabel passform for de lange, late morgenene hjemme, med myk frotté på begge sider, regulerbare beltehemper, praktiske sidelommer og ermer som det er lett å bevege seg i.

Forkæl gjesten din – IKEA

Et bad er en flott måte å slappe av på etter en reise, men det er enkelt og prisverdig å få gjesten din til å føle seg enda mer hjemme ved å legge til noen myke, koselige tekstiler. En hvit fluffy kåpe og tøfler ved siden av håndkleet utgjør forskjellen.

Keywords: ikea morgenkåpe