Ikea lampeskjerm

Lampeskjermer – IKEA

Lampeskjermer – IKEA

Treff på 50 produkter · MYRHULT Lampeskjerm, 19 cm · NYMÖ Lampeskjerm, 44 cm · JAKOBSBYN Taklampeskjerm, 30 cm · RINGSTA Lampeskjerm, 42 cm · TORARED Taklampeskjerm, …

Lampeskjermer

Lampeskjermer og lampeføtter – IKEA

Lampeskjermer og lampeføtter – IKEA

Lag din egen personlige taklampe eller bordlampe ved å kombinere lampeskjerm med valgfritt oppheng eller valgfri lampefot. Se hele utvalget på IKEA.no.

SKOTTORP Lampeskjerm, grå, 42 cm – IKEA

Dekorative lampeskjermer. Hvorfor ikke gjøre julegleden enda mer skinnende med en av de dekorative lampeskjermene våre? De er en enkel måte å spre hygge og …

SKOTTORP Lampeskjerm, grå, 42 cm. Bruk denne klassiske lampeskjermen i tekstil for å pynte opp en lampefot du fant på loppemarked, eller bruk den til en av våre. Lyset skinner gjennom stoffet og gir et mykt, dekorativt lys i rommet.

NYMÖ Lampeskjerm, svart, messingfarget, 44 cm – IKEA

NYMÖ Lampeskjerm, svart, messingfarget, 44 cm. Bruk lampeskjermen til å sette en ekstra spiss på en lampefot eller et ledningssett du har fra før, eller bruk den sammen med en av våre nye. Lyset skinner gjennom den perforerte skjermen og gir et dekorativt mønster i rommet.

MYRHULT Lampeskjerm, hvit, 33 cm – IKEA

MYRHULT Lampeskjerm, hvit, 33 cm Bruk denne klassiske lampeskjermen i tekstil for å pynte opp en lampefot du fant på loppemarked, eller bruk den til en av våre. Lyset skinner gjennom stoffet og gir et mykt, dekorativt lys i rommet.

Dekorative lampeskjermer – IKEA

Dekorative lampeskjermer – IKEA

Dekorative lampeskjermer

MYRHULT Lampeskjerm, hvit, 42 cm – IKEA

MYRHULT Lampeskjerm, hvit, 42 cm Bruk denne klassiske lampeskjermen i tekstil for å pynte opp en lampefot du fant på loppemarked, eller bruk den til en av våre. Lyset skinner gjennom stoffet og gir et mykt, dekorativt lys i rommet.

RINGSTA Lampeskjerm, hvit, 42 cm – IKEA

RINGSTA Lampeskjerm, hvit, 42 cm. Du kan skape en myk, koselig stemning i hjemmet ditt med en tekstilskjerm som gir et spredt og dekorativt lys. Sett sammen din egne, skreddersydde tak- eller gulvlampe ved å kombinere lampeskjermen med ditt eget valg av ledningssett eller lampefot.

NYMÖ Lampeskjerm, svart, messingfarget, 59 cm – IKEA

NYMÖ Lampeskjerm, svart, messingfarget, 59 cm. Bruk lampeskjermen til å sette en ekstra spiss på en lampefot eller et ledningssett du har fra før, eller bruk den sammen med en av våre nye. Lyset skinner gjennom den perforerte skjermen og gir et dekorativt mønster i rommet.

Keywords: ikea lampeskjerm, lampeskjerm ikea, lampeskjermer ikea