Ikea kleshenger

Kleshenger – Stort utvalg kleshengere og buksehengere – IKEA

Kleshenger – Stort utvalg kleshengere og buksehengere – IKEA

Flotte kleshengere i tre, praktiske kleshengere i plast og kleshengere i metall. Hvite kleshengere og sorte kleshengere. Praktiske buksehengere.

Flotte kleshengere i tre, praktiske kleshengere i plast og kleshengere i metall. Hvite kleshengere og sorte kleshengere. Praktiske buksehengere. Kjøp hengere på ikea.no.

BUMERANG Kleshenger, hvit – IKEA

Vi har et stort utvalg kleshengere til alt fra hawaiiskjorter til prikkete skjørt. Massevis av knagger har vi også, som kan brukes til alt mulig.

BUMERANG Kleshenger, hvit. Massivt tre gir en ekte følelse av kvalitet til garderoben din. Sterk nok til å tåle tyngre klær.

Knagger og kleshengere – IKEA

Knagger og kleshengere – IKEA

Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere. Vi har også knaggrekker og buksehengere. Se hele utvalget på IKEA.no.

BUMERANG Kleshenger, svart – IKEA

BUMERANG Kleshenger, svart. Massivt tre gir en ekte følelse av kvalitet til garderoben din. Sterk nok til å tåle tyngre klær.

STRYKIS Kleshenger, svart – IKEA

STRYKIS Kleshenger, svart. Den jevne formen og fløyelsmyke overflaten holder buksene på plass og etterlater ikke merker. Kleshengeren gir en følelse av luksus og er bra for klærne dine.

BUMERANG Kleshenger, natur – IKEA

BUMERANG Kleshenger, natur. Massivt tre gir en ekte følelse av kvalitet til garderoben din. Sterk nok til å tåle tyngre klær.

HÄNGA Kleshenger, til barneklær, hvit – IKEA

HÄNGA Kleshenger, til barneklær, hvit Med disse kleshengerne blir det lett å finne og komme til klærne når barnet trenger skift – igjen. Tilpasset barneklær og tilgjengelig i andre farger. Laget av massivt tre, et slitesterkt og varmt naturmateriale.

SPRUTTIG Kleshenger, svart – IKEA

SPRUTTIG Kleshenger, svart. Denne kleshengeren er perfekt til bukser, skjorter og skjørt. Den bruker mindre plass enn kleshengere i tre, slik at du har mer plass til klær.

BUMERANG Kleshenger, natur – IKEA

BUMERANG Kleshenger, natur Denne kleshengeren i tre er spesielt formet for tunge uteklær, men du kan selvfølgelig også henge bukser og kjoler på den. Del av BUMERANG-serien – kleshengere som hjelper deg med å ta vare på klærne dine. Holder klærne rynkefrie og hjelper dem med å holde formen.

Keywords: ikea kleshenger, kleshenger ikea, ikea hengere