Ikea eket

EKET oppbevaringssystem – IKEA

EKET oppbevaringssystem – IKEA

EKET hyller og skap. Stort eller lite. Fremme i lyset eller godt gjemt. Fargerikt eller nedtonet. EKET hyller og skap kan kombineres akkurat slik du vil.

EKET oppbevaringssystem

EKET hyller og skap – IKEA

EKET hyller og skap – IKEA

EKET hyller og skap

EKET Skap, hvit, 35x25x35 cm – IKEA

EKET Skap, hvit, 35x25x35 cm Denne smarte, lille kuben er alltid klar til å gjøre en innsats, enten det er for oppbevaring, utstilling eller et sted å tømme lommene. Gå for en farge som skiller seg ut, eller hold det nedtonet.

EKET Skap med 2 dører og 1 hylle, hvit, 70x35x70 cm – IKEA

EKET Skap med 2 dører og 1 hylle, hvit – IKEA

EKET Skap med 2 dører og 1 hylle, hvit. En enkel enhet kan gi nok oppbevaringsplass på steder med lite plass. Enheten fungerer også som utgangspunkt for en større oppbevaringsløsning hvis du skulle trenge det.

EKET gir orden hjemme og på hjemmekontoret – IKEA

EKET kan kombineres akkurat slik du vil. Uansett hva du vil oppbevare eller hvor mye plass du har til rådighet, finner du alltids en løsning som passer deg.

EKET-planlegger for din oppbevaring – fra IKEA

Med EKET-planleggeren kan du enkelt tegne og tilpasse dine egne løsninger og kombinasjoner. Du kan også supplere løsningen hvis du får behov for det senere. Planlegg og kjøp produktene enkelt på nett, legg produktene i huskelisten eller ta med deg din unike kode til varehuset så hjelper vi deg der.

EKET Skap, gråturkis, 35x25x35 cm – IKEA

EKET Skap, gråturkis, 35x25x35 cm Denne smarte, lille kuben er alltid klar til å gjøre en innsats, enten det er for oppbevaring, utstilling eller et sted å tømme lommene. Gå for en farge som skiller seg ut, eller hold det nedtonet.

EKET Skap med dør og 1 hylle, hvit, 35x35x70 cm – IKEA

EKET Skap med dør og 1 hylle, hvit – IKEA

EKET Skap med dør og 1 hylle, hvit. En enkel enhet kan gi nok oppbevaringsplass på steder med lite plass. Enheten fungerer også som utgangspunkt for en større oppbevaringsløsning hvis du skulle trenge det.

EKET Skap med dør, hvit, 35x35x35 cm – IKEA

EKET Skap med dør, hvit – IKEA

EKET Skap med dør, hvit. Dette smarte, lille EKET-skapet er alltid klart til å gjøre en innsats, enten det er for oppbevaring, holde orden eller et sted å tømme lommene. En liten dytt er alt som trengs for å åpne skuffene og stue vekk tingene dine.

Keywords: ikea eket, eket ikea, ikea eket skap