Ikea bord med glassplate

LIATORP Bord, hvit, glass, 93×93 cm – IKEA

På IKEA finner du settbord som passer sammen. En bordplate i herdet glass er flekkavvisende og lett å rengjøre. Et tidløst design gjør at det lar seg kombinere …

LIATORP Bord, hvit, glass, 93×93 cm. Er du romantisk? De delikate formene og detaljene minner om landlige omgivelser. Kombiner med andre møbler i LIATORP-serien for et komplett, vakkert uttrykk.

VITTSJÖ Bord, brunsvart/glass, 75 cm – IKEA

Et rundt salongbord med bordplate i glass, for eksempel, gir et moderne og rent inntrykk. Et mindre salongbord av tre kan gi rommet en veldig tradisjonell …

VITTSJÖ Bord, brunsvart/glass, 75 cm Det enkle designet på dette sofabordet gir et åpent og luftig uttrykk. Slitesterke og ærlige materialer gjør det også enkelt å leve med – og du vil alltid ha ekstra oppbevaringsplass på hylla. Bordplata i herdet glass er flekkavvisende og lett å rengjøre.

VITTSJÖ Settbord, sett med 2 stk., brunsvart/glass, … – IKEA

VITTSJÖ Settbord, sett med 2 stk., brunsvart, glass, 90×50 cm – IKEA

ÄSPERÖD Bord, svart, glass svart, 45 cm. Uttrykk stilen din! Elegant, svart metall, gylne deler og røykfarget glass som reflekterer lyset på en diskré måte, …

VITTSJÖ Settbord, sett med 2 stk., brunsvart, glass, 90×50 cm. Bordplater i herdet glass er flekkavvisende og lette å rengjøre.

Sofabord – stort utvalg av stuebord i ulike stiler – IKEA

Sofabord – stort utvalg av stuebord i ulike stiler – IKEA

ÄSPERÖD Bord, svart, glass svart, 115×58 cm. Uttrykk stilen din! Elegant, svart metall, gylne deler og røykfarget glass som reflekterer lyset på en diskré …

Finn et sofabord som passer deg og din stil i stua. På ikea.no finner du et stort utvalg salongbord og kaffebord i forskjellige design og størrelser. Se utvalget på ikea.no.

Bord – Stort utvalg av bord – IKEA

Bord – Stort utvalg av bord – IKEA

På utkikk etter et nytt bord? Vi har store bord, små bord, bord til stue, spisestue, nattbord og bord for nesten ethvert behov. Se hele utvalget av bord på ikea.no.

VITTSJÖ Laptopbord, hvit, glass, 100×36 cm – IKEA

VITTSJÖ Laptopbord, hvit, glass, 100×36 cm. Bord med arbeidsflate og oppbevaring til laptop gjør trange steder om til praktiske arbeidsplasser. Laget av herdet glass og metall.

Sofabord og konsollbord til stua – stort utvalg – IKEA

Sofabord og konsollbord til stua – stort utvalg – IKEA

Vi har stuebord og salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger. Se hele utvalget på IKEA.no.

ÄSPERÖD Bord, svart, glass svart, 45 cm – IKEA

ÄSPERÖD Bord, svart, glass svart, 45 cm. Uttrykk stilen din! Elegant, svart metall, gylne deler og røykfarget glass som reflekterer lyset på en diskré måte, gir rommet dybde og eleganse. Det hele er utformet med detaljene i fokus for å skape en harmonisk stil.

ÄSPERÖD Bord, svart, glass svart, 115×58 cm – IKEA

ÄSPERÖD Bord, svart, glass svart, 115×58 cm. Uttrykk stilen din! Elegant, svart metall, gylne deler og røykfarget glass som reflekterer lyset på en diskré måte, gir rommet dybde og eleganse. Det hele er utformet med detaljene i fokus for å skape en harmonisk stil.

Keywords: ikea bord med glassplate, ikea liatorp bord