En guide til Vibeke Klemetsens barn, Daniel Franck og Sophie Klemetsen Franck, og Thomas Weeden.

Vibeke Klemetsen er en kjent norsk skuespiller og forfatter. Hun er også kjent som mor til Daniel Franck og Sophie Klemetsen Franck. I tillegg er hun gift med Thomas Weeden. La oss ta en nærmere titt på hvert av disse individene og deres prestasjoner.

Daniel Franck

Daniel Francker sønn av Vibeke Klemetsen, og han har gjort seg bemerket som en profesjonell snowboarder. Han er født 5. juli 1974 og har deltatt i flere internasjonale snowboardkonkurranser. Franck var en av Norges fremste snowboardkjørere på 1990-tallet og tidlig 2000-tallet.

Som en ekstraordinær idrettsutøver oppnådde Franck mange imponerende resultater i løpet av sin karriere. Han vant flere medaljer i X Games, inkludert en sølvmedalje i 2000 og en bronsemedalje i 2001. Han vant også flere medaljer i det norske mesterskapet i snowboard.

Sophie Klemetsen Franck

Sophie Klemetsen Francker datter av Vibeke Klemetsen, og hun har også utmerket seg innen idrett. Sophie er født 25. juni 1982 og har blitt anerkjent som en talentfull tidligere håndballspiller.

Som medlem av det norske kvinnelandslaget i håndball, spilte Sophie på høyreback-posisjonen. Hun deltok i flere mesterskap, inkludert EM og VM. I 2008 ble hun europamester med det norske laget.

Thomas Weeden

Thomas Weedener ektemannen til Vibeke Klemetsen. Han er en regissør og produsent kjent for sitt arbeid innen film og TV. Weeden har jobbet med mange kjente norske produksjoner og har mottatt flere priser for sitt arbeid.

Weeden har regissert flere filmer og fjernsynsserier som har blitt godt mottatt av både kritikere og publikum. Han er kjent for sin evne til å fortelle rørende og engasjerende historier på skjermen.

“Min familie har alltid støttet og inspirert meg i min karriere. Jeg er takknemlig for deres kjærlighet og støtte,” sier Vibeke Klemetsen.

Sammendrag:

Vibeke Klemetsens barn: Daniel Franck Sophie Klemetsen Franck
Geburtsdatum: 5. juli 1974 25. juni 1982
Arbeid: Snowboarder Tidligere håndballspiller

Vibeke Klemetsen har en talentfull familie som har utmerket seg innen idrett og filmproduksjon. Hennes barn, Daniel Franck og Sophie Klemetsen Franck, har blitt berømte for sine prestasjoner i snowboarding og håndball. Hennes ektemann, Thomas Weeden, har blitt anerkjent for sitt arbeid som regissør og produsent. Sammen har de dannet en støttende og inspirerende familieenhets.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Vibeke Klemetsens barn?

Vibeke Klemetsen har to barn, Daniel Franck og Sophie Klemetsen Franck.

Hvilke kjente personer er foreldrene til Sophie Klemetsen Franck?

Foreldrene til Sophie Klemetsen Franck er Vibeke Klemetsen og Thomas Weeden.

Hva er forholdet mellom Vibeke Klemetsen og Daniel Franck?

Vibeke Klemetsen er moren til Daniel Franck.

Er Vibeke Klemetsen og Sophie Klemetsen Franck søsken?

Ja, Vibeke Klemetsen og Sophie Klemetsen Franck er søsken.

Er Daniel Franck og Sophie Klemetsen Franck i familie med Thomas Weeden?

Ja, både Daniel Franck og Sophie Klemetsen Franck er i familie med Thomas Weeden. Han er Sophie Klemetsen Francks stefar.

Er Vibeke Klemetsen fortsatt gift med Thomas Weeden?

Nei, Vibeke Klemetsen og Thomas Weeden er ikke lenger gift.

Er Vibeke Klemetsen og Daniel Franck aktive innen idretten?

Ja, både Vibeke Klemetsen og Daniel Franck er tidligere aktive innen idretten.

Hva slags idrett har Daniel Franck drevet med?

Daniel Franck er en tidligere profesjonell snowboarder. Han har representert Norge i flere OL.

Er Sophie Klemetsen Franck også en idrettsutøver?

Nei, Sophie Klemetsen Franck er ikke aktiv innen idretten, men hun er kjent for å være en markedsføringsleder.

Hva er Vibeke Klemetsens yrke?

Vibeke Klemetsen er en kjent yogainstruktør og forfatter.

Artiklen En guide til Vibeke Klemetsens barn, Daniel Franck og Sophie Klemetsen Franck, og Thomas Weeden. har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 32 anmeldelser