Bilsele hund jula

Bilsele | HUNDENS – Jula

Bilsele | HUNDENS | Jula

Komfortabelt og sikkert bilbelte til hunden! Den vatterte selen gir hunden din både sikkerhet og komfort samtidig som bilkjøringen kan foregå med færre …

Lettanvendelig sele som gjør bilturen sikrere både for hund og menneske. Fungerer like godt i for- og baksete, og kan også brukes på lufteturen.

Bilbeltesele | Sikkerhet, komfort for hunden | HAMRON – Jula

Bilbeltesele | Sikkerhet, komfort for hunden | HAMRON | Jula

Passer aktive/sterke hunder; Håndtak på ryggen; Justerbar og enkel å bruke. Velg Info · Hundeseng. 80x100cm. 449 . -. Spar 150.-.

Komfortabelt og sikkert bilbelte til hunden! Den vatterte selen gir hunden din både sikkerhet og komfort samtidig som bilkjøringen kan foregå med færre distraksjoner. Bilbelteselen består av tre deler; belte (100 % polyester), setebelte (100 % polyamid) og selve selen (86 % polyamid og 14 % polyester).

Hund – Jula

LED-sele som gjør det tryggere å gå turer i mørket med hunden! Lampen har tre lysnivåer – langsom blinking, hurtig blinking og kontinuerlig lys.

Hund. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med eller uten firbente venner.

Hundesele LED | Tre lysnivåer | PETCARE – Jula

Hundesele LED | Tre lysnivåer | PETCARE | Jula

Stort og variert utvalg hundefôr slik at hunden din kan velge! Vi har både tørrfôr, våtfôr og snacks i alle hundens favorittsmaker som tar hensyn til hunden …

LED-sele som gjør det tryggere å gå turer i mørket med hunden! Lampen har tre lysnivåer – langsom blinking, hurtig blinking og kontinuerlig lys. Opptil 60 timers batteritid.

Sikkerhetssele hund – Biltema.no

Hos oss vil du finne et basissortiment med alt det viktigste til hunden og katten. Praktisk utstyr av god kvalitet og med smarte, viktige detaljer – alt fra …

Godt alternativ når du ikke har hundebur. Holder hunden fast ved en eventuell kollisjon. Solid sele av nylon, med komfortabel vattering. Justerbare reimer, og fester av stål. Hurtigspenne av ABS-plast for å gjøre det enkelt å ta på og av selen, omsluttet av stålspennen. Brukes sammen med bilens vanlige sikkerhetsbelte. Trekk-kraft: 5000 N. OBS! På enkelte bilmodeller må du påse at hannen på selen føres rett inn i låsen, hvis ikke kan den sette seg fast. Den kan enkelt lirkes ut igjen. Trykk ned spennen først, og trekk den deretter rett opp.

Bilsele traxx® – Hööks – Hooks

Bilsele traxx® – Hööks

For eksempel når jula nærmer seg og det er flere enn ungene i huset som vil sette pris på en adventskalender eller julegave. Kjøp en adventskalender til hund, …

Kjøp rideklær, heste- og hundeutstyr på nett eller i butikk! Hööks Hestesport er Skandinavias ledende foretak innen hestesportsutstyr og har et bredt sortiment med alt til rytter, hest og hund.

Hund – Alt du trenger til hunden! Mat og utstyr – Europris

Hund – Alt du trenger til hunden! Mat og utstyr – Se utvalget!

Stort og variert utvalg hundefôr slik at hunden din kan velge! Vi har både tørrfôr, våtfôr og snacks i alle hundens favorittsmaker som tar hensyn til hunden >>

Stort utvalg av utstyr til kjæledyr – Clas Ohlson

Sommer og vintervarer til hund – Hundeutstyr – Dyresjappa

Sommer og vintervarer til hund – Hundeutstyr

Sesongbasert hundeutstyr som kjøleprodukter om sommeren, eller spesielle vintervarer og juleprodukter til hund.

Keywords: bilsele hund jula