Bacardi Razz: Pris, Aldersgrense og tilgjengelighet på Vinmonopolet og Systembolaget

Bacardi Razz er en populær fruktig romblanding som har fanget oppmerksomheten til mange cocktail-entusiaster. Den er kjent for sin søte bringebærsmak og hint av sitrus. I denne artikkelen skal vi se nærmere på Bacardi Razz, inkludert prisen, aldersgrensen for kjøp og tilgjengeligheten på Vinmonopolet og Systembolaget.

Pris

Prisen på Bacardi Razz varierer noe avhengig av hvor du kjøper den. På både Vinmonopolet og Systembolaget er prisen for en flaske Bacardi Razz relativt lik. Gjennomsnittlig pris for en 0,7 liters flaske er rundt 350 kroner. Det kan være små variasjoner i pris mellom ulike butikker og regioner, så det kan være lurt å sjekke prisene på nettstedene til Vinmonopolet og Systembolaget før du gjør kjøpet.

Aldersgrense

Innkjøp av Bacardi Razz er underlagt aldersgrensene satt av Vinmonopolet og Systembolaget. På Vinmonopolet må du være 18 år eller eldre for å kjøpe Bacardi Razz. På Systembolaget i Sverige er aldersgrensen 20 år eller eldre. Det er viktig å merke seg at Vinmonopolet og Systembolaget kan kreve legitimasjon for å bekrefte alderen din ved kjøp.

Tilgjengelighet på Vinmonopolet og Systembolaget

Bacardi Razz er tilgjengelig på både Vinmonopolet i Norge og Systembolaget i Sverige. Vinmonopolet har en rekke butikker over hele landet, og du kan også bestille Bacardi Razz på nettstedet deres. Systembolaget kan også tilby Bacardi Razz til kundene sine, med butikker spredt over hele Sverige. Begge butikkene har rimelig god tilgjengelighet for denne populære romblandingen.

Vinmonopolet Jevnaker

Hvis du er bosatt i Jevnaker eller i nærheten, kan du kjøpe Bacardi Razz på Vinmonopolet Jevnaker. Denne filialen er en del av Vinmonopolets nettverk av butikker og har sannsynligvis Bacardi Razz tilgjengelig for salg. Du kan besøke Vinmonopolet Jevnaker personlig eller sjekke på nettstedet deres for priser og tilgjengelighet.

Konklusjon

Bacardi Razz er en fruktig og smakfull romblanding som er tilgjengelig på både Vinmonopolet og Systembolaget. Prisen for en flaske Bacardi Razz ligger i gjennomsnitt rundt 350 kroner for en 0,7 liters flaske. Aldersgrensen for kjøp er 18 år på Vinmonopolet og 20 år på Systembolaget. Begge butikkene har god tilgjengelighet for Bacardi Razz, inkludert Vinmonopolet Jevnaker. Nå kan du nyte denne deilige romblandingen med god samvittighet og i samsvar med aldersgrensene!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg kjøpe Bacardi Razz i Norge?

Du kan kjøpe Bacardi Razz på Vinmonopolet.

Er det en aldersgrense for å kjøpe Bacardi Razz på Vinmonopolet?

Ja, aldersgrensen for å kjøpe Bacardi Razz på Vinmonopolet er 20 år.

Hva er prisen på Bacardi Razz på Vinmonopolet?

Prisen på Bacardi Razz på Vinmonopolet er 349 kroner.

Hvor kan jeg kjøpe Bacardi Razz i Sverige?

Du kan kjøpe Bacardi Razz på Systembolaget.

Er det en aldersgrense for å kjøpe Bacardi Razz på Systembolaget?

Ja, aldersgrensen for å kjøpe Bacardi Razz på Systembolaget er 20 år.

Hva er prisen på Bacardi Razz på Systembolaget?

Prisen på Bacardi Razz på Systembolaget er 329 kroner.

Er det andre steder i Norge der jeg kan kjøpe Bacardi Razz?

Ja, du kan også kjøpe Bacardi Razz på Vinmonopolet Jevnaker.

Hvor mye koster Bacardi Razz?

Prisen på Bacardi Razz varierer, men på Vinmonopolet og Systembolaget er det henholdsvis 349 og 329 kroner.

Har Bacardi en annen variant kalt Bacardi Rass?

Nei, det er ingen variant av Bacardi som heter Bacardi Rass.

Kan jeg kjøpe Bacardi Razz på nettet?

Dessverre, Vinmonopolet og Systembolaget tillater ikke salg av alkohol på nettet. Du må oppsøke en fysisk butikk for å kjøpe Bacardi Razz.

Artiklen Bacardi Razz: Pris, Aldersgrense og tilgjengelighet på Vinmonopolet og Systembolaget har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 40 anmeldelser