Skal du på messe? Dette må du ha med deg

Flere nettbutikker tilbyr etter hvert et bredt utvalg av leveringsmetoder. Et treff for øyeblikket er å få den levert til et hentested, slik at du kan hente bestillingen din selv når det er anledning til det. Leveringstypen er veldig lett tilgjengelig, og i mange tilfeller også den rimeligste leveringsversjonen.

Du kan like gjerne foretrekke å bestille varene for levering hjem til deg eller der du jobber. Leveringsformen er stort sett litt dyrere, men omvendt ganske enkel. Den rimeligste leveringsløsningen vil imidlertid alltid være å hente bestillingen selv, som imidlertid er avhengig av at du er i nærheten av nettbutikkens fungerende lager.

Leveringshastighet er selvfølgelig svært viktig hvis du trenger produktene med et øyeblikks varsel, så av den grunn er det virkelig fornuftig at du undersøker den estimerte leveringstiden for den respektive varen.

Mange nettbutikker lover levering på kun én virkedag for flere varer, noe som imidlertid krever at bestillingen legges inn tidligere enn et fastsatt tidspunkt, slik at de kan garantere at ditt nye produkt er klart før kl. lageransatte får gratis.

Mange selskaper på nettet tilbyr gratis frakt, men vanligvis bare hvis det er kjøpt for en bestemt pris. I tillegg kan du velge den lettest kjøpte fraktformen, som – uansett om du er i nærheten av Taastrup, Odder eller Jyllinge – gjerne får de til å levere produktene dine til et utleveringssted.

Det anbefales at du undersøker nettbutikkens karakterer

Det er svært hensiktsmessig for oss alle å analysere priser på flere nettbutikker og derfor har flere nettbutikker måttet redusere salget verdien av en rekke av deres varer – for barn, og også for voksne – kolossal, og til og med noen ganger tilbyr gratis levering.

Det kan imidlertid likevel vise seg å være lønnsomt å sammenligne enkelte e-butikker for rabattkoder før du legger inn bestillingen, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Man skal ikke undervurdere at hvis en e-bedrift markedsfører et produkt til en utsalgspris som kan virke umåtelig beskjeden, kan dette ofte være et tegn på en uekte nettbutikk. Korttransaksjoner er likevel omfattet av en lov som favoriserer oss mot uautentiske e-butikker.

Vi anbefaler kortkjøp eller mobilbetaling. Alternativt kan du benytte deg av et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfelle du har tenkt å betale ned pengene i fremtiden.

Før folk handler i en nettbutikk bør de egentlig lese e-butikkens betingelser, men dette er ofte en omfattende oppgave.

Et alternativt forslag kan derfor være å sjekke om nettbutikken støttes av e-merket, da dette kan være en forsikring om at nettselskapet følger de danske reglene, i tillegg til at nettbutikken blir jevnlig inspisert av advokater som behersker gjeldende lover. Du tilbys også muligheten til å gi en hjelpende hånd når du opplever vanskeligheter i forbindelse med kjøpet.

I tillegg anbefales det at kunden tar hensyn til de elementære vedtektene i forbindelse med transaksjonen, som for eksempel hvilken returrett internettselskapet opererer med. Her er det også avgjørende at du til enhver tid sikrer din faktura, slik at du alltid vil kunne bevise kjøpet, uansett om du er ute etter en vare til mann eller kvinne.

Et bredt utvalg av løsninger for levering

Trustpilot gir deg relativt attraktive muligheter til å se ganske mange andre forbrukeres synspunkter, og med dette slår vi et slag for deg å se på e-forhandlerens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook gir deg også evig fordelaktige løsninger for å få et inntrykk av påliteligheten til nettbutikken. Her kan du se mange nettbutikker som gjør det mulig å registrere en vurdering av deres kjøpsopplevelse, som kan brukes på samme måte for å få et inntrykk av kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi samarbeider med et hav av internettbedrifter hvor vi viser selskapenes tilbud, og høster kompensasjon når du foretar et kjøp.

Data om produkter og e-forhandlere vedlikeholdes fortløpende, men det er ikke mulig for oss å gi garantier mot rettelser som er realisert etter at vi sist oppdaterte informasjonen som er brukt.